Icoane Gratuite

Suntem cu toții conștienți de schimbările iminente din mediul nostru și, având în vedere impactul negativ al amprentei umane asupra pământului, am creat acest simbol pentru a face un apel la conștientizarea deplină.
Este un pachet complet de simboluri vectoriale cu culoare, stil de linie, creare perfectă a pixelilor de fișiere PNG în 5 dimensiuni diferite și 100 de fișiere vectoriale care pot fi editate în Adobe Illustrator. Pictogramele gratuite pentru încălzirea globală create cu fișiere Ki și SVG conțin 5 imagini PNG de dimensiuni diferite. Descărcare font OpenType descărcarea fontului OpenType oferă o selecție atractivă de simboluri gratuite.
Cele mai multe dintre stilurile pe care le veți găsi aici sunt simboluri plate, dar veți găsi, de asemenea, multe stiluri de linie. Design-urile sunt create cu simplitate și expertiză de către personalul biroului de proiectare și sunt disponibile pe site-ul popular gratuit font, Font Squirrel.
Majoritatea fișierelor de pictograme din această colecție limitată de pachete gratuite de pictograme de la designeri de pe web, inclusiv unii dintre designerii de pe această listă, sunt disponibile în format PNG, dar depinde de tipul de fișier pe care designerul l-a stocat pentru a le utiliza.
În loc să trebuiască să descărcați întregul font al pictogramei, puteți include doar cele de care aveți nevoie. Majoritatea pachetelor de pictograme de pe site-urile web de top sunt disponibile aici. Aici veți găsi seturi de pictograme gratuite pentru site-uri web și bloguri, cu pachete de pictograme premium disponibile pentru doar 3 USD pe pachet.
Cu mai mult de 2 milioane de icoane originale, Iconshock este specializată în stiluri personalizate. Freepik are propria bibliotecă de pictograme gratuite, cu grafică vectorială și fotografii de arhivă disponibile pentru descărcare. Dacă aveți nevoie de un număr mare de active digitale diferite pentru proiectul dvs., Freepiks este o resursă ideală pentru dvs.
Pentru a găsi o pictogramă, o puteți descărca ca fișier PNG sau SVG cu dimensiunea maximă de 512×512. Pictogramele sunt clasificate pentru a oferi acces fără sudură și rapid la modele care răspund nevoilor dumneavoastră. În arhiva simbolurilor puteți separa grâul de pleavă și puteți sorta simbolurile după culoare, culoare de fundal, dimensiune și categorii de stil și puteți descărca PNG în patru dimensiuni diferite.
Proiectul Nomen este un set gratuit de pictograme care condimentează zona de căutare cu o interfață frumoasă și un design fantastic de pictograme. Acesta vă permite să afișați pictograme PNG transparente prin glisarea și fixarea lor într-un sertar din partea dreaptă a paginii. Scopul site-ului, care câștigă din ce în ce mai multă tracțiune și utilizare, este de a oferi simbolurilor o estetică similară și uniformă.
Cu peste 3 milioane de icoane, Proiectul noun oferă una dintre cele mai mari biblioteci de pictograme de pe Web. Aceste pictograme sunt create din fișiere icon proiectate de o varietate de designeri independenți. Cele mai multe pictograme sunt disponibile în format SVG și PNG, iar cele mai multe sunt disponibile în stil alb-negru din Proiectul Substantiv.
Abundența de pictograme gratuite pe care le puteți alege în funcție de nevoile și preferințele personale poate fi descărcată gratuit și utilizată în proiectele dvs. de dezvoltare online. Puteți alege fie simbolurile de bază, care sunt gratuite, sau linia premium de simboluri. Simbolurile gratuite și de înaltă calitate oferă simboluri bine concepute care pot fi utilizate pentru obiecte de acțiune comune.
Dacă doriți să integrați pictogramele de social media în site-ul dvs. web, ați putea fi interesat de pachetul nostru de pictograme pentru social media. Simbolurile personalizabile pentru design digital și print pot fi utilizate atât pentru proiecte personale, cât și comerciale și conțin fișiere vectoriale editabile pentru Adobe Illustrator. Acest set gratuit conține 120 de pictograme în diferite dimensiuni și formate care sunt gata de utilizare și ușor de editat, ideale pentru restaurante, proiecte culinare și industrii legate de afaceri.
Streamline oferă unul dintre cele mai complete seturi de pictograme de pe Internet și pretinde a fi cel mai mare pachet de pictograme din lume. Simțiți-vă liber pentru a testa ride simplifică pachet gratuit de calitate cu 210 simboluri vectoriale și upgrade la pachetul complet. Themeisle este un WordPress temă plugin Dezvoltator care are un set de 100 + icoane gratuite pe care le puteți descărca direct de pe site-ul lor.
Simbolurile au devenit o parte integrantă a web design și design grafic, variind de la infographics la pliante, broșuri și mai mult. Când vine vorba de designul paginilor web, veți găsi simboluri în fiecare design. Ceea ce face IconFinder remarcabil este că vă permite să descărcați seturi de pictograme personalizate pentru aproape tot ce aveți nevoie.
Pe măsură ce designul se schimbă și evoluează, este o sarcină dificilă de a ține pasul cu cele mai recente modificări ale designului pictogramelor. Este clar că simbolurile devin din ce în ce mai sofisticate și mai simple, specializate în amestecarea numai a caracteristicilor minime necesare ale stilurilor populare de simboluri existente. Pe măsură ce designul evoluează și se schimbă, poate fi obositor să țineți pasul cu noile modificări din zona de proiectare a pictogramelor.
În acest articol, vă prezentăm cele mai bune 15 pachete de pictograme gratuite din 2020 pe care ar trebui să le utilizați pentru dezvoltarea și designul dvs. web. Există șase seturi (San Francisco, Manchester, Londra, New York, Paris și Sydney) cu 20 de simboluri fiecare. Le-am sortat pentru a vă asigura că nu trebuie să vă bazați pe ele pentru cele mai bune simboluri gratuite.
Acest simbol 74 PNG (48 x 48 px) este licențiat sub Licența Publică Generală (GPL) și licența MIT. Este 100% gratuit pentru a utiliza, redistribui, revinde sau integra în următorul proiect.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *