Logo-Uri Bine Concepute

Este fascinant să aflăm cum arăta sigla BP în anii 1930 și să discutăm despre evoluția Coca-Cola (sau lipsa evoluției) în ultimii 125 de ani. Citiți mai departe gândurile noastre despre ceea ce face un logo o pictogramă și câteva informații importante despre modul în care oamenii proiectează logo-uri. Alăturați-vă sfaturilor noastre de design de logo pentru crearea mărcilor comerciale care trec testul timpului și aruncați o privire la sfaturile noastre pentru a găsi cea mai bună inspirație pentru designul logo-ului.
Dacă sunteți începător și aveți nevoie de o perfecționare, urmați sfaturile și trucurile noastre pentru proiectarea logo-ului pentru a vă ajuta să creați cel mai bun logo. De asemenea, poate doriți să explorați logo-urile noastre monograme preferate și cele mai bune logo-uri cu 3 litere din toate timpurile.
Atunci când proiectați un logo, primul lucru pe care trebuie să-l Asigurați este ce fel de logo aveți nevoie. Vrei ca logo-ul tău să explice cine ești, ce faci, de ce o faci și ce vei face cu ea. Un logo bun poate fi descurajant, dar este o necesitate pentru orice afacere și piatra de temelie a unui brand corporativ sau personal bun.
La fel ca mărcile comerciale și simbolurile, un logo bine conceput este unul care utilizează un simbol al mărcii comerciale pentru a reprezenta afacerea dvs. Puteți avea un logo de design bazat pe text dacă doriți ca numele companiei dvs. să fie o emblemă.
Un logo bun este mai mult decât o pictogramă generică, este întruchiparea companiei și reprezintă brandul ca ambasador vizual. Pe măsură ce tot mai multe companii și produse concurează pentru recunoașterea pieței atât online, cât și offline, logo-urile bine concepute au avantajul afacerii de a atrage atenția consumatorilor, reprezentând dintr-o privire valorile de bază ale mărcii.
Este reconfortant să vezi un logo care se ridică la nivelul etosului corporativ, dar găsirea soluției potrivite necesită mult timp, abilități și experiență.
Înainte de a ajunge la cele mai bune logo-uri din lume, este important să înțelegem ce face un logo minunat. Acest articol despachetează un proces simplu, direct și eficient de design al logo-urilor, care are ca scop crearea de logo-uri pentru mărcile moderne și consumatorii exigenți. Acest lucru, la rândul său, crește cerințele pentru un logo de neuitat, versatil și cel mai bun vreodată.
Acest lucru este ușor de făcut, dar dacă nu încercați să indicați evenimentele și tendințele actuale sau să încorporați elemente controversate, veți avea probleme. Puteți proiecta design-ul logo-ul ca cele mai bune logo-uri vreodată, cu scop și elemente.
Pentru a vă ajuta cu acest ultim pas, ne-am alăturat bazei noastre de date de proiectare și am compilat o listă cu peste 1.000 de logo-uri care au fost bine apreciate de-a lungul timpului pe baza voturilor utilizatorilor. Am folosit apoi un pic de știință și un pic de artă pentru a limita lista la 99 dintre cele mai bune logo-uri proiectate de designerii noștri de top. Și, desigur, le grupăm în funcție de tipurile de logo-uri pentru a vă face intoxicația mai ușor de gestionat.
Acestea vă vor oferi o mulțime de idei creative de design de logo și sute de exemple moderne de logo-uri care vă vor ajuta să creați logo-uri frumoase moderne în cel mai scurt timp. Pentru a afla ce este la modă (și ce nu) în lumea designului de logo, citiți articolul nostru despre Logotrends 2021.
Spui că o imagine valorează o mie de cuvinte, mai ales când vine vorba de designul logo-urilor. Zicala „o imagine valorează o mie de cuvinte” este cu siguranță adevărată, mai ales când vine vorba de design-uri de logo.
Logo design este totul despre atragerea atenției și crearea unei imagini de brand de neuitat. De exemplu, majoritatea logo-urilor oferă oamenilor idei cu privire la ce fel de calitate a serviciilor oferă o companie clienților săi. Gândiți-vă la designul logo-ului ca și cum ați folosi simboluri simple pentru a face o impresie suficient de profundă asupra publicului.
Pentru a vă ajuta, am compilat o listă de 40 de modele creative și eficiente de logo și sfaturi pentru a vă ajuta să proiectați cel mai bun logo pentru propriul brand. Înainte de a începe, ar trebui să vă gândiți la ce fel de logo doriți să proiectați pentru a vă reprezenta marca.
Designerii de Logo-uri caută mereu modalități de a împinge limitele modelelor de logo-uri cu mărci de cuvinte și nu îmbătrânesc niciodată. Vedem un număr tot mai mare de branduri scadere cu simbolurile lor și optează pentru cuvântul marca traseul, adaptarea lor individuale de tip și de ordonare a lor desene de ansamblu pentru a crea un simplu simți, și această tendință va continua și în anul 2021. O marcă de cuvinte bine concepută funcționează atunci când este făcută corect pentru a trata o marcă și marca sa ca o formă recunoscută a logo-ului. Acest lucru poate fi văzut în modul în care publicul reacționează la introducerea de noi logo-uri.
Un logo este o modalitate de a influența subtil, dar impresionant publicul. Un logo bun îi face pe consumatori fericiți și pozitivi, în timp ce un logo rău îi face să pară invers și nu oferă niciodată afacerii dvs. oa doua șansă. Logo-urile sunt adesea o problemă minoră pentru multe companii, dar cele mai bune logo-uri din lume au un anumit sens și scop în spatele lor.
Schimbați grafica logo-ului propusă pentru una dintre selecțiile dvs. din mai multe oferte și nu uitați să păstrați alegerea culorilor optimiste și în conformitate cu marca dvs.
Producătorul de logo-uri Beauty Boutique este un exemplu perfect de design simplu, minimalist al logo-ului. Dacă nu vă place acest design, explorați alte idei creative pentru proiectarea logo-urilor și experimentați cu opțiunile de personalizare oferite. Logo Design Makers recruitment agency template este un exemplu excelent de logo modern al tendinței de utilizare a textului.
Nu este un secret faptul că un logo alb-negru bine executat câștigă timp pe măsură ce trece direct, rafinat și într-un stil nou. Designul clasic al logo-ului alb-negru nu îmbătrânește niciodată și inspiră modele curate, minimaliste. Alb-negru este un stil important pe care îl vom vedea în continuare în designul logo-ului în 2021. Este simplu, minimalist, emană stil maxim și are un efect extraordinar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *